top of page
grass_1.jpg

RØMER VEGAN  - en serie af økologiske plantebaserede produkter, fremstillet fra bunden og af de bedste, friske råvarer på vores lille virksomhed ved National-park Mols Bjerge...

RV_prod_rootburger_1.png

Velkommen til Rømer Vegan!

Siden 1972 har vi i Rømer familien arbejdet med økologi som vores store passion. Økologi og bæredygtighed er simpelthen indbygget i vores DNA! Rømer familien står bag en række små virksomheder, der alle producerer økologiske varer, og vi har forhandlet veganske produkter siden 1977.

Fra mejeri og chokolade til vegan lækkerier på Mols

Rømer familien ejer eksempelvis også Mols Organic, som har til huse i et gammelt nedlagt mejeri i Vrinners, tæt på smukke Nationalpark Mols Bjerge. Her er masser af plads. Og så var det, vi fik en god ide... Hvorfor ikke udnytte den?! Vi er allerede på hjemmebane i den veganske verden og er gode til at udvikle nye produkter. Så hvorfor ikke tilføje endnu en virksomhed til Rømer familien, hvor vi laver vores egne veganske produkter? Kompromisløst og præcis som vi vil have de skal være: Lækre. Pakket med smag. Fremstillet af gode råvarer af højeste kvalitet. Uden soja. Naturligvis økologiske! Vi greb muligheden i 2019, og resultatet er Rømer Vegan!

Lækker pesto med tang og urter.
Dansk produceret økologisk pesto med basilikum.
Rømer Vegan - friske råvarer
og lokal produktion

Rømer Vegan tilbyder en serie af økologiske, plantebaserede produkter. Alt fremstilles fra bunden af friske økologiske grøntsager som svampe, gulerødder, rødbeder, løg, selleri, Wakame tang samt tørrede bælgfrugter - og naturligvis et generøst drys af spændende krydderier. Naturligvis fremstillet af vores dygtige medarbejdere og lige her på vores Molbo virksomhed.

RV_prod_balls_1.png
Egen produktudvikling med
fokus på velsmag og økologi

Siden har vi eksperimenteret, udviklet og “perfektet” en palet af forskellige plantebaserede produkter i vores lille virksomhed på Mols. Sortimentet er blevet ekstra stort på grund af Corona-pandemien, for vi besluttede os til at gå i kreativt opfinder mode i stedet for at blive handlingslammede, nedtrykte og deprimerede. Vi har udnyttet vores årelange erfaring med råvarer og krydderier til at skabe en bred vifte af velsmagende veganske produkter. Som altid er råvarerne nøje udvalgt, og vi bearbejder dem så nænsomt som muligt.

RV_prod_pesto_1_illu.png
wood_1.jpg
RV_prod_sausage_1.png

Vi har valgt at fremstille samtlige produkter uden brug af soja, da soja i de fleste tilfælde ikke produceres på en bæredygtig måde. I stedet for at importere soja bruger vi dansk fremstillet ærteprotein som den bærende proteinbase i mange af vores produkter.  Desuden anvender vi en række dejlige økologiske olier, krydderier og andre økologiske råvarer.

Dansk ærteprotein og nul soja
RV_prod_fishfinger_1.png
RV_spread_chilitomato_illu_beige.png
Plantebaseret og økologisk smørepålæg med tomat og chili.
Økologisk hummus med chili og cayennepeber
Rømer – en familie med øko-hjerte og iværksætter-ånd

I Rømer familien har vi altid haft økologi som en naturlig del af vores liv – også før begrebet blev ”opfundet”. Rømer Vegan er sidste skud på skud på stammen af en stribe små virksomheder, der alle har økologi som omdrejningspunkt. Allerede tilbage i 1977 startede Signe og Niels Rømer Heksekosten i Silkeborg. En butik, som dengang - og stadig - har fokus på økologi, naturlige produkter, balance og nærhed. Altid drevet af ægte iværksætterånd har Niels Rømer siden kastet sig over en stribe fødevareprojekter og innovative eventyr, altid med økologi som omdrejningspunkt. Det er blevet til:

 

Bæredygtige ingredienser
og miljøvenlig emballage

Veganske produkter er i sig selv et bæredygtigt valg, fordi deres Carbon Footprint - altså deres CO2 udledning/aftryk - er væsentlig mindre end det, der kommer fra animalske produkter. Yderligere har økologisk dyrkede grøntsager et endnu mindre Carbon Footprint end konventionelt dyrkede, da der ikke anvendes sprøjtemidler og kunstgødning. Ved at spise plantebaseret kost som Rømer Vegan produkter, kan du være med til at reducere den globale Co2 udledning!

 

Vi hjælper bæredygtigheden ekstra på vej ved at anvende emballage, der er fremstillet af genbrugsplast, og som kan genanvendes til andre formål.

ØKO*PLANTEBASERET*DANSK

Plantebaseret Curry Sandwich smørepålæg. Økologisk.
Urte og grøntsags smørepålæg. Økologisk og plantebaseret.
RV_spread_herbs_1_illu.png
bottom of page