top of page

Plantebaseret Smørepålæg & Pesto

Peanut Butter

Vores peanutbutter er den “rene” vare. Du får 99% nødder! Vi indkøber den fineste kvalitet jordnødder med skal, som vi forrister og afskaller. Herefter rister vi dem nænsomt  i lang tid ved lav temperatur, så de får en ekstra god smag. Den fremhæver vi ved at tilsætte lidt blid Himalaya salt. Herefter kommes peanut butteren straks på glas og er klar til at blive sendt afsted. Naturligvis økologisk.

Frugt Smørepålæg

Nutella møder frugtpålæg men helt uden sukker! Her kombinerer vi nemlig to gode råvarer - dadler og hasselnødder. Fuld af kostfibre, gode fedtstoffer og naturlig søde leverer de sammen et produkt med en rigtig god ernæringsprofil og samtidig lækker smag og blød tekstur. Helt uden tilsat sukker. Vi har smagt til med kakao og en række naturlige smagsstoffer, så du får en serie af lækker cremet frugt-nødde-smørepålæg med unikke smagsprofiler - appelsin, kanel eller mynte.

 

Vegansk Smørepålæg & Hummus

Her finder du en stribe af lækkert hjemmelavet vegansk smørepålæg, udviklet og produceret her på vores lille virksomhed på Mols. Vi har eksperimenteret med grøntsager og bælgfrugter indtil vi fandt den perfekte tekstur og smagt herlighederne til med krydderier. Resultatet er en serie af velsmagende smørepålæg og hummus med hver sin karakteristiske personlighed. 

 

Pesto

Pesto er ikke bare pesto… Vi har leget med smagene, skruet helt op for dem og udviklet 4 forskellige pestoer med hver sin karakteristiske personlighed! Så er der noget for enhver smag og lejlighed: Basilikum, hvidløg, soltørrede tomater eller umami intens tang! Alt produceres her på vores lille virksomhed, tæt ved smukke Nationalpark Mols Bjerge.

bottom of page